Partytent huren Wervershoof

Op zoek naar een mooie en goede partytent? Partytenthuren.com helpt u graag om een juiste keuze te maken voor een mooie partytent. Een partytent huren Wervershoof kan voordelig. Partytenten huurt u rechtstreeks bij partytenthuren.com. De partytent wordt op vrijdag opgezet en wordt op maandag weer bij u afgebroken en opgehaald. Al onze partytenten zijn van 550 grams per M2 doek. Uiteraard brandvertragend voor de veiligheid. Alle naden zijn thermisch gelast waardoor de tent 100% waterdicht is. Kortom een perfecte kwaliteit partytent.

Partytent huren wervershoof

Het belangrijkste om te weten is natuurlijk de prijs voor het huren van een partytent. In onderstaand schema kunt u snel nagaan welke optie voor u het best is. Via het reserveringsformulier kunt u deze direct reserveren. U kunt natuurlijk ook een mail sturen aan reserveren@partytenthuren.com of bellen met 0228-52678.

Afmeting Partytent Zelf ophalen Laten bezorgen Bezorgen en opzetten
3×4 meter € 45 € 60,- € 85,-
3×6 meter € 50,- € 65,- € 90,-
4×6 meter € 59 € 74,- € 99,-
4×8 meter € 69,- € 84,- € 109,-
5×10 meter € 80,- € 95,- € 125,-
6×12 meter € 99,- € 119,- € 149,-

Voordeel van partytent huren Wervershoof

partytent huren wervershoof
Een partytent huren heeft als voordeel dat u de partytent niet zelf het hele jaar hoeft op te slaan. En wellicht nog belangrijker, u huurt een kwalitatief goede tent. De prijs van de partytenten die u bij ons huurt kan oplopen tot meer dan € 1.500,- per partytent. Dat is toch een forse uitgave. Als u een kwalitatief goede partytent huren Wervershoof wilt huren. Dan bent u bij partytenthuren.com aan het juiste adres. Onze prijzen zijn messcherp, als u in combinatie met een partytent ook nog een springkussen wenst te huren kunnen wij u een mooie combinatie prijs aanbieden. U krijgt bij een combinatie huur namelijk 15% korting. Zowel op de huurprijs van het springkussen, als op de huurprijs van de partytent. Een partytent huren in combinatie met een springkussen huren levert u dus nog eens extra voordeel op!

Partytent kopen Wervershoof

Als uw voorkeur toch naar het kopen uit gaat in plaats van een partytent huren Wervershoof. Dan kunnen we u gelukkig ook nog een alternatief aanbieden. Zoals al aangegeven zijn de partytenten die wij gebruiken voor de verhuur van stevige kwaliteit, en daardoor ook stevig aan de prijs. Als u een partytent wilt kopen, kunt u wellicht ook met een goedkopere partytent uit de voeten. Daarom hebben wij voor u een speciaal assortiment gemaakt met Polyester in plaats van PVC partytenten. Later dit jaar volgt meer informatie op de website.